Over vzw HOST

Maatschappelijk doel

Vzw HOST staat garant voor een duurzame tewerkstelling door middel van begeleiding, opleiding en een job op maat van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij willen gaan voor laagdrempelige dienstverlening. Daarnaast trainen en begeleiden we individuen en groepen in hun professionele groei. In alles wat we doen staat de mens centraal.

Maatschappelijke noden

Met HOST willen we gezonde en kwaliteitsvolle gerechten brengen naar organisaties en personen. We werken hier deels met voedseloverschotten, Versheid en seizoensgebonden staan hier voorop.

Als sociale onderneming zijn we grensverleggend in het creëren van sociale en duurzame tewerkstelling via lokale diensten aansluitend bij maatschappelijke noden. Vzw HOST is een zusteronderneming van vzw IN-Z.

Sociale tewerkstelling

Momenteel hebben wij bij HOST een fulltime kok, twee deeltijdse maatwerkers en een werkvloerbegeleider in dienst. Wij willen deze werking versterken door sociale tewerkstelling op basis KIBO, LDE, maatwerk of andere.

Vzw HOST is een vzw met sociaal oogmerk en staat voor maatschappelijke verantwoord ondernemen.

Via onze werking willen wij naar sociale tewerkstelling toewerken. Kwalitatief werk, werkbaar werk, een duurzaam loopbaanperspectief staan bij ons voorop.

Administratieve gegevens

vzw HOST heeft haar administratieve zetel op:
Welzijnscampus 5, bus 11
3600 Genk
BE0649834474

Voor offertes raden we je aan ons contactformulier te gebruiken. Heb je een andere vraag voor ons? Neem dan even contact op via 089/32 28 10.